Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Нардеп від “Слуг” розкритикував бізнес на коронавірусній істерії

Народний депутат від президентської партії Слуга народу Юрій Камельчук стверджує, що світова пандемія коронавірусу є «змовою корпорацій» для «економічного переподілу».

Про це він сказав в ефірі парламентського телеканалу Рада.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

«Все це тільки для того насправді, щоб у всьому світі відбувся економічний переподіл. І те, що зараз відбувається в Україні – насправді це калька з багатьох інших країн, у тому числі європейських. Є вимога міжнародних фінансових корпорація, які працюють у зв’язці з фармкомпаніями», — заявив нардеп.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Камельчука, їх метою є максимальне зниження рівня життя людей та цілих країн.

«Ми повинні проконтролювати, як поводяться у даній ситуації, і будуть вести себе потім всі засоби медицини, у тому числі Міністерство охорони здоров’я. Тому що ця історія буде у нас до весни наступного року, а після цього, мені здається, повинні летіти голови просто всіх тих, хто брав участь у цій афері», — додав він.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності