Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Найбільший у Європі олійно-екстракційний завод зводять на Хмельниччині

У Старокостянтинові будується великий олійно-екстракційний завод.

Це високотехнологічний та один з найпотужніших заводів з переробки масляних культур у Європі. За рік він перероблятиме 1 мільйон тон насіння соняшнику. Щодоби підприємство зможе приймати 5 000 тон насіння автотранспортом та 2 000 тон залізничним сполученням. А добова потужність переробки становитиме: соняшник – 3 000 тон, соя — 1300 тон та рапс — 1300 тон.

Як розповідає міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук, добігає завершення перша черга будівництва, що включає адміністративну будівлю та елеваторний комплекс. Друга черга буде здана до кінця 2021 року. Також тут працюватиме унікальна альтернативна теплоелектростанція потужністю 23 МВт, що вироблятиме струм із відходів виробництва — лузги соняшникового насіння.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І все це стало можливим завдяки сприятливому економічному клімату нашого міста, над створенням якого сумлінно працює вся команда міської ради. Переконаний, що цей проект буде ефективним прикладом іншим інвесторам, які в майбутньому вирішать пов’язати свій бізнес із нашою ОТГ”, – резюмує очільник міста.

Про масштаби будівництва свідчить відео:

Найпотужніший завод Європи — у Старокостянтинові!Дорогі старокостянтинівці, напевне вже всі знають, що у нашому місті будується великий олійно-екстракційний завод «Кернел». Але оскільки він розташований на самій окраїні, мало хто повною мірою розуміє масштаби цього підприємства. Пропоную побачити все на власні очі. Це високотехнологічний та дійсно найпотужніший завод з переробки масляних культур у Європі. За рік він перероблятиме 1 мільйон тон насіння соняшнику. Щодоби підприємство зможе приймати 5 000 тон насіння автотранспортом та 2 000 тон залізничним сполученням. А добова потужність переробки становитиме: соняшник – 3 000 тон, соя — 1300 тон та рапс — 1300 тон. Добігає завершення перша черга будівництва, що включає адміністративну будівлю та елеваторний комплекс. Друга черга буде здана до кінця 2021 року. Агрохолдинг «Кернел» інвестує у весь проект 130 мільйонів доларів. Також тут працюватиме унікальна альтернативна теплоелектростанція потужністю 23 МВт, що вироблятиме струм із відходів виробництва — лузги соняшникового насіння. І все це стало можливим завдяки сприятливому економічному клімату нашого міста, над створенням якого сумлінно працює вся команда міської ради. Переконаний, що цей проект буде ефективним прикладом іншим інвесторам, які в майбутньому вирішать пов’язати свій бізнес із нашою ОТГ.

Gepostet von Микола Мельничук am Mittwoch, 5. August 2020

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Найпотужніший завод Європи — у Старокостянтинові! Дорогі старокостянтинівці, напевне вже всі знають, що у нашому місті будується великий олійно-екстракційний завод «Кернел». Але оскільки він розташований на самій окраїні, мало хто повною мірою розуміє масштаби цього підприємства. Пропоную побачити все на власні очі. Це високотехнологічний та дійсно найпотужніший завод з переробки масляних культур у Європі. За рік він перероблятиме 1 мільйон тон насіння соняшнику. Щодоби підприємство зможе приймати 5 000 тон насіння автотранспортом та 2 000 тон залізничним сполученням. А добова потужність переробки становитиме: соняшник – 3 000 тон, соя — 1300 тон та рапс — 1300 тон. Добігає завершення перша черга будівництва, що включає адміністративну будівлю та елеваторний комплекс. Друга черга буде здана до кінця 2021 року. Агрохолдинг «Кернел» інвестує у весь проект 130 мільйонів доларів. Також тут працюватиме унікальна альтернативна теплоелектростанція потужністю 23 МВт, що вироблятиме струм із відходів виробництва — лузги соняшникового насіння. І все це стало можливим завдяки сприятливому економічному клімату нашого міста, над створенням якого сумлінно працює вся команда міської ради. Переконаний, що цей проект буде ефективним прикладом іншим інвесторам, які в майбутньому вирішать пов’язати свій бізнес із нашою ОТГ“, – каже каже Микола Мельничук.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності