Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

НАЙБІЛЬШЕ ПОГРАБУВАННЯ ЗА ЧАС ВІЙНИ НА 90 млн. вже розкрито (фото, відео)

Державне бюро розслідувань викрило злочинне угруповання, яке, скориставшись воєнним часом, на початку березня 2022 року пограбувало одне з київських відділень Держспецзв’язку. Зловмисники викрали цінностей 90 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДБР. До злочинного угруповання входили колишні правоохоронці, яким тепер загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

“Група осіб, у тому числі колишні правоохоронці, на початку березня поточного року, скориставшись військовим становищем та обстрілами прилеглої до відділення території, проникла до приміщення Державного підприємства спеціального зв’язку та викрала з поштових відправлень ювелірні вироби із золота та срібла, а також готівку на загальну суму близько 90 мільйонів гривень”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок оперативно-слідчих заходів ДБР встановило всіх учасників злочинної організації. Працівники ДБР провели обшуки за місцем проживання фігурантів та осіб, які також можуть бути причетні до крадіжки. Наразі троє людей затримано.

“У ході слідчих дій у фігурантів виявлено та вилучено готівку, близько 8 кг ювелірних виробів із золота та срібла (сережки, кільця, ланцюжка, кільця, підвіски тощо), кілька одиниць вогнепальної зброї з бойовими патронами до неї без дозвільних документів , а також осколково-фугасні снаряди до важкої техніки”, – повідомляють у ДБР.

Затримані підозрюються у таємному викраденні чужого майна (Крадіжка) у великих розмірах, пов’язаному з проникненням в інше приміщення, скоєним за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). – А де конфіскація?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності