Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Нема гіршого розлюченого кухаря, – пригожин відповів путіну, що воюватиме до кінця

Глава “ЧВК вагнер” євген пригожин відреагував на звернення президента РФ володимира путіна, який раніше назвав події “зрадою”.

“Ми патріоти своєї батьківщини, ми воювали і воюємо, всі бійці “ЧВК Вагнер”. І ніхто не збирається на вимогу президента, ФСБ або ще когось прийти з повинною”, – сказав Пригожин.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що в регіоні проходять необхідні “оперативно-бойові заходи” в рамках контртерористичної операції. Гусєв назвав повідомлення про просування військової техніки територією області недостовірною.

У деяких російських телеграм-каналах почали з’являтися відео, зняті, як стверджується, у Воронезькій області. На них чути звуки пострілів.

Видання “Верстка” з посиланням на очевидців повідомляє про гелікоптерний удар на південній околиці Воронежа. Там розташована найбільша нафтобаза. За словами місцевих жителів, вранці у суботу вони бачили найманців ПВК “вагнер”. Вони нібито займали позиції на розв’язці між трасою “Дон” та дорогою, що веде до одного з районів міста.

Обласна влада повідомлення про пожежу поки не коментує. У цій ситуації редакція неспроможна перевірити достовірність інформації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що засновник “ЧВК Вагнер” і екс-кухар путіна євген пригожин вчора увечері, 23 червня, звинуватив Міністерство оборони росії у завдання ударів по тилових таборах його угруповання. За словами епригожина, серед його підлеглих є багато вбитих. Він також заявив, що “вагнерівці” “йдуть розбиратися, чому в країні відбувається безлад”.

У відповідь Міністерство оборони росії заявило через російські державні інформагентства, що всі повідомлення, які розповсюджуються в соцмережах від імені пригожина, та відеокадри про завдання удару російськими військовими по тилових таборах угруповання «ЧВК Вагнер» не відповідають дійсності і є інформаційною провокацією.

Пізніше президент росії володимир путін у своєму телезверненні назвав “зрадою, зрадою та ударом по росії» дії засновника “ЧВК Вагнер” євгена пригожина.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності