Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Netflix із його чорними правителями Європи й Олімпу йде на дно…

Сервіс-компанія Netflix, який прославився тим, що задля надуманої толерастності почав викривляти історію, знімаючи у своїх стрічках чорношкірих Олімпійських богів, британських королев і європейських правителів, тапер повідомла зростання підписників у першому кварталі 2022 року майже втричі нижче за очікування аналітиків – акції компанії впали на 19%.

Про фінансове падіння акцій повідомляє WSJ.

Як відомо, в останньому кварталі 2021 року підписала 8,3 млн нових користувачів.

За прогнозами платформи, вона мала додати 8,5 млн підписників. За даними FactSet, консенсус-прогноз аналітиків з Уолл-стріт становив 8,3 млн передплатників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А у першому кварталі 2022 року компанія планує додати 2,5 млн передплатників (рік тому компанія додала 4 млн платних користувачів за цей же період).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Крім того, за оцінками StreetAccount, аналітики чекали 6,93 млн передплатників у першому кварталі 2022 року.

Зростання буде стримувати вплив пандемії COVID і проблеми з відновленням економіки в різних країнах світу, – так вже не вперше намгається виправдати свої провали за рахунок пандемії цей маньякально-ліберально-толерастичний сервіс. Невже карантин комусь на ізоляції чи ні заважає переплатити кілька доларів і дивитися “улюблені” фільми? Чи люди таки зрештою втомилися від історичних потворств на своїх екранах?

Щоб боротися із “штучним заниженням” своїх серіалів незалежними медіаекспертами кіноіндустрії, Netflix навіть запустив власний рейтинг кіно та серіалів минулого року…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож тільки з початку 2022 року акції Netflix впали майже на 16%.

“Зростання передплатників Netflix сповільнилося після вибухового зростання у 2020 році на тлі пандемії, яка змусила людей проводити більшу частину свого часу вдома”, – пише газета.

Очікується, що більша частина зростання Netflix у 2022 році припадатиме на міжнародних глядачів, а для залучення нової аудиторії Netflix більше витрачатиме на цих ринках.

Нагадаємо, стрімінговий сервіс Netflix випустив трейлер фільму The Tinder Swindler (Шахрай з Тиндера), що розповідає правдиві історії про знайомства в Інтернеті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності