Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Норвежці оштрафували москальських моряків, щоб ті не дтратували українців

кацапи за кордоном продовжують нариватися на штрафи за публічну демонстрацію підтримки своєї терористичної армії. Стало відомо, що влада Норвегії наклала штраф на російських моряків, які у камуфляжному одязі з триколором зійшли на берег цієї країни.

Про це повідомляє телеграм-канал BAZA.

Моряків було затримано невдовзі після того, як вони зійшли на берег. Правоохоронці звернули увагу на камуфляж гостей. На їхню думку, такий зимовий одяг легко можна прийняти за військову форму.

Цю думку підтримала і місцева прокуратура. У прокуратурі норвезької провінції Фіннмарк подумали, що одяг росіян може викликати страх серед місцевих мешканців та українських біженців, які мешкають у провінції, а також створити дискомфорт.

Правоохоронні органи провінції визнали, що носіння одягу камуфляжу в принципі не є незаконним. Але російських моряків було оштрафовано кожного на 5000 крон (500 доларів США) за демонстрацію ворожих символів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що нещодавно прем’єр-міністр Норвегії Йонас Гар Стьоре заявив про готовність розглянути можливість більшої інтеграції оборони Швеції, Фінляндії та Норвегії після вступу двох країн НАТО.

Прем’єр-міністр Норвегії Йонас Гар Стьоре повідомив, що у норвезькому парламенті обговорюється можливість затвердження багаторічної програми допомоги України з 2023 року.

Також Норвегія подарує Україні десять мостів, щоб допомогти відновити нормальне сполучення у регіонах, де мости зруйновані внаслідок бойових дій.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності