Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Новий начальник Львівської патрульної поліції обіцяє перепусток не дарувати…

В управлінні патрульної поліції Львівщини після гучного скандалу із її уже відстороненим керівником та перепусткою для їзди закритою площею Ринок, представили нового керівника Андрія Крутня.

Про це повідомляє Патрульна поліція України.

Працівникам патрульної поліції Львівської області представили нового керівника – майора поліції Андрія Крутня.

“У Львові відбулася оперативна нарада за участю керівництва департаменту та особового складу патрульної поліції Львівської області. Під час цієї наради перший заступник начальника департаменту Олексій Білошицький представив їм нового керівника – майора поліції Андрія Крутня”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Андрій Крутень з червня 2019 року і дотепер він очолював патрульну поліцію Волинської області. З грудня 2016 до червня 2019 року був заступником начальника управління патрульної поліції в Рівненській області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крутень розпочав роботу в патрульній поліції Рівненської області, де був на посаді поліцейського, а потім командира роти.

Нагадаємо, до цього начальником патрульної поліції Львівської області був Роман Пилипенко, якого відсторонили (не звільнили, – ред.) з посади через скандал з перепусткою на проїзд Площею Ринок у Львові, яку він подарував своїй дівчині Василині Софранюк, помічниці депутата Львівської обласної ради від фракції «ЄС» Андрія Думи, щоб та, як вона сказала на відео: “могла вийо…ватися на своєму “мерсі” по площі“. В результаті виявилося, що спецдозвіл був ще й застарілого зразка…

Цікаво, що після того як фігурантку іншого скандалу, прес-офіцера одеського Південного регіонального управління держприкордонслужби, Іванку Плантковську після її гучної фотосесії в Парижі під час війни перевели служити до Житомирщини, її улюблений керівник залишився й далі служити на своєму місці при своїй посаді…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності