Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Новий рід військ в Україні – мрії чи реальність?

Глава РНБО Олексій Данилов відвідав Литву, де заявив, що у зв’язку з викликами і небезпеками в кіберпросторі, в Україні будуть створені нові війська – кібервійська.

Данилов зазначив, що виклики і загрози в кіберпросторі сьогодні набагато небезпечніші, ніж ядерна зброя, і обмін досвідом в цьому питанні вкрай важливий. За його словами, актуальною в цьому напрямку є активізація співпраці в рамках КІБЕРЦЕНТР в Каунасі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Секретар РНБО України наголосив на важливості посилення практичного співробітництва в області кібербезпеки.

Він зазначив, що Україна буде «максимально підтримувати ідею створення кібер-НАТО, яке може стати одним з найпотужніших альянсів, враховуючи рівень проникнення інформаційних технологій в усі сфери життєдіяльності держави і зміщення протистояння з конвенційного в кібернетичне поле».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зі свого боку Кулешюс підтримав пропозицію Данилова про посилення співпраці в сфері кібербезпеки між обома країнами і запевнив, що Литва підтримує Україну на шляху до інтеграції в НАТО і ЄС.

Зважаючи, що Україна є одним із головних світових центрів постачання ІТ-шників на Захід, анонсований Даниловим проект виглядає цілком реальним, але за умови гідної зарплати для цих сучасних “спецпризначенців”…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності