Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Окрім літаків Boeing ще й вироблятиме боєприпаси для України…

Американська корпорація Boeing хоче налагодити постачання високоточних снарядів до України. У Пентагоні зараз розглядають цю пропозицію.

Як повідомляє  Reuters, Boeing хоче постачати Україні дешеві високоточні снаряди, що дозволяє завдавати ударів по глибокому тилу російської армії. Відповідна пропозиція вже надійшла до Пентагону на тлі скорочення військових запасів на Заході.

Снаряди GLSDB, які поєднують у собі боєприпаси GBU-39 та ракетні двигуни М26, можуть бути поставлені Україні вже навесні 2023 року, пише Reuters із посиланням на джерела. GLSDB управляється за допомогою GPS-навігатора і може вразити важливу мету росіян на відстані 150 км. Вартість одного такого снаряда складає близько 40 тисяч доларів.

За даними видання, Boeing запропонував Пентагону постачати Україні снаряди одразу з американських складів.

Раніше ми писали, що члени НАТО збираються посилити протиповітряну оборону України. Це стане пріоритетом військової допомоги.

Також нагадаємо, що Вашингтон працює над прискореним постачанням Україні систем протиповітряної оборони NASAMS.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Майже три чверті американців вважають, що Сполучені Штати повинні продовжувати підтримувати Україну, незважаючи на погрози росії щодо використання ядерної зброї.

Міноборони Італії готує п’ятий пакет військової допомоги до відправки в Україну. Очікується, що указ буде підписано до кінця цього тижня.

Литва закупить для українських бійців 37 польських безпілотників-камікадзе Warmate. Для цього литовці зібрали понад 1 млн євро.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності