Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Онлайн-молитва усіх конфесій – нова зброя Зеленського проти COVID-19

Президент України Володимир Зеленський запропонував перевести богослужіння в онлайн-режим, що допоможе в зниженню ризиків передачі коронавірусу.

«Президент закликав представників церков і релігійних організацій влаштовувати релігійні заходи таким чином, щоб максимально зменшити скупчення людей і збільшити соціальну дистанцію, зокрема перевести богослужіння в онлайн-режим», – сказав на зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій Зеленський, передає прес -служба Офісу президента.

За його словами, знизити число заражених і померлих можливо, якщо зменшити перебування громадян, особливо похилого віку, в місцях масового скупчення людей, зокрема, в церквах.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Напередодні головний санлікар України Віктор Ляшко заявив, що українська система охорони здоров’я витримає до 10 тис. заражень COVID-19 на добу.

При цьому Україна ще не вийшла на пік захворюваності коронавірусом. У разі недотримання карантинних правил кількість захворювань продовжить рости.

ФОТО ілюстративне архівне

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності