Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Опорою нації та сім’ї є християнство, – міністр Угорщини, а що заявляє Новосад?

Угорський міністр визнала, що християнство служить опорою сім’ї та нації, але зараз її християнська ідентичність під загрозою, і в країні вживаються термінові заходи з підтримки сім’ї, культури, духовності та народжуваності повідомляє угорська агенція новин CNA.

ПРИНЦИПОВО: Через гомосексуалістів Угорщина відмовляється від участі у Євробаченнях9789786786756435к565

Каталін Новак – Угорський міністр у справах сім’ї, зазначила в інтерв’ю CNA, що Угорщина усіма заходами захищає сім’ю та сімейні цінності в умовах, коли на карту поставлена християнська ідентичність нації.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

«Якщо ми відмовимося від нашого християнства, ми втратимо свою національну ідентичність як угорці і європейці», – зазначила Новак, виступаючи на другій щорічній конференції з сімейної політики на Капітолійському пагорбі у Вашингтоні за участю делегатів Угорщини, Бразилії, офіційних осіб адміністрації Трампа, членів Конгресу і представників неурядових організацій.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Угорщина зміцнює свою християнську ідентичність, надаючи допомогу переслідуваним християнам в інших країнах. Так, в Іраку уряд допомагає переселенцям, рятується від геноциду християн, в рамках своєї програми «Допомога Угорщини» на суму понад 3 мільйони доларів.

«Ми несемо відповідальність за допомогу нашим братам і сестрам у Христі, що страждають від гонінь в будь-якій точці світу, – підкреслила Новак. – Ми ефективніше неповоротких міжнародних організацій з їх роздутою адміністрацією і непомірними накладними витратами. Ми надаємо пряму допомогу конкретним біженцям».

Країна захищає і право на життя з моменту зачаття, а тому рівень абортів знаходиться на найнижчому рівні в ЄС. Це досягається, зокрема, тим, що жінка отримує право на сімейну допомогу вже до другого триместру вагітності. Проводиться політика заохочення «сприятливих для сім’ї робочих місць».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності