Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ОТАКОЇ! Литва закликає ЄС до зближення з Китаєм…

Видання Bloomberg пише, що президент Литви Гітанас Науседа закликав до поліпшення відносин з союзником рф – Китаєм, після того, як три роки тому відкриття торгового представництва з Тайванем спровокувало розрив між країнами.

Про це пише Bloomberg.

Литовський президент вказав, що хоча він вважає створення торгового представництва «в принципі позитивним», воно має використовувати слово «Тайбей», а не «Тайвань» відповідно до міжнародних стандартів, щоб розрядити напруженість у відносинах з Китаєм.

«Це може послужити сигналом з боку Литви для нормалізації дипломатичних відносин з Китаєм», – зазначив Науседа.

Раніше ми писали, що Китай здійснив перший запуск ракети-носія Long March-6C, нової моделі в цій родині ракет, яка вивела на навколоземну орбіту чотири супутники.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що приблизно через рік після візиту Еммануеля Макрона до Пекіну китайський лідер Сі Цзіньпін здійснює протилежний візит до Франції. Це стосується питань торгівлі, а також війни в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності