Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Переконав себе, що “треба”, – Садовий в четверте хоче стати мером Львова

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що на місцевих виборах у жовтні 2020 року знову балотуватиметься на цю посаду, хоча раніше переконував, що цього робити вже не буде…

Про це він повідомив у Facebook.

За словами Садового, сьогодні у нього день народження і багато запитують про те, чи буде він балотуватися на посаду мера.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Синютка вважає, що Садовий засидівся мером Львова

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«І ось я собі так думаю: завод з переробки відходів почали будувати, хоч і дуже багато ще проблем, треба його добудувати до кінця? Треба. Вулицю Бандери, а Суботівська з Рясного на Левандівку треба? Треба. А також вулиці Шевченка і Хмельницького… І що, кинути все це напризволяще? Це якось несерйозно. Тому йду», — сказав він.

Важлива заява

Вітаю зі святом!Маю для вас новину. Дивіться відео!)

Gepostet von Андрій Садовий am Mittwoch, 19. August 2020

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Садовий додав, що у людей «буде вибір» і закликав усіх придивлятися.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ: “Вишиванки є різних кольорів, тільки б партія знайшлася”, – девіз наступних виборів на Прикарпатті і в Україні

Нагадаємо, що Садовий обіймає посаду міського голови Львова з 2006 року. Це четвертий похід у мери.

Згідно з даними опитування, проведеного компанією Socis, а також внутрішньої соціології, наданої РБК-Україна одним з джерел в оточенні львівського мера, Садовий в першому турі б набрав близько 35% голосів. Ця цифра вдвічі більша, ніж у його найближчих суперників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У березні 2019 року міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що більше не має наміру балотуватися в мери.

25 жовтня відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, крім включеного Криму та окупованих територій Донбасу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності