Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Першим закордонним візитом новообраної президентки Молдови буде Україна

Президент Молдови Майя Санду приїде в Україну з першим офіційним візитом 12 січня цього року.

Її приїзд анонсував заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква.

Новий рік почнемо з перезавантаження двосторонніх відносин із Молдовою — 12 січня відбудеться офіційний візит до України новообраного президента Майї Санду, який стане для неї першим із часу обрання, – зазначив він.

Також Ігор Жовква додав, що у першій половині 2021 року Україна готується до офіційного візиту президента Франції Еммануеля Макрона, під час якого планують започаткувати низку нових економічних проектів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАТИ ДО ТЕМИ:

Крім того, очікується, що у 2021 році з офіційним візитом в Україну приїде прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте.

Напередодні новообраний президент Молдови Майя Санду провела переговори з головою МЗС України Дмитром Кулебою, під час яких пообіцяла, що візит до України буде її першою закордонною поїздкою на посаді.

Водночас Дмитро Кулеба висловив їй вдячність за  чітку і послідовну позицію щодо засудження російської агресії на Сході.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності