ВІЙНА

Підбір кадрів для ЗСУ робитиме цивільна компанія Work.ua

В рамках проєкту «Рекрутинг» Міністерство оборони підписало вже другу угоду з компаніє Work.ua, яка надаватиме послуги в інтересах армії безкоштовно.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Угоду про співпрацю підписали нинішня заступниця міністра оборони Наталія Калмикова, до цього вона була радницею з гендерних питань Командувача Сухопутних військ ЗСУ, і співзасновник та  Артур Міхно.

За словами Калмикової, система сучасного підбору кадрів для ЗСУ має запрацювати якнайшвидше, адже війська потребують фахових спеціалістів, а люди мають чітко розуміти, в яку частину і на яку військову спеціальність вони йтимуть.

«Рекрутингова компанія надаватиме послуги в інтересах армії безкоштовно», — зазначила Калмикова.

Зі свого боку компанія Work.ua готова запропонувати послуги для системного підходу щодо залучення військовозобов’язаних до лав ЗСУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Сьогодні ЗСУ потребують дуже багато спеціалістів із цивільними спеціальностями. Це і водії, і слюсарі, і газозварники, і будівельники. Ми хочемо надати можливість підрозділам набирати фахових військовослужбовців, які мають відповідний досвід в цивільному житті. Ця співпраця зробить наше військо набагато ефективнішим», — сказав керівник Work.ua.

Раніше наша газета “ЗЛ” вже повідомляла, що Міністерство оборони України домовляється з рекрутинговими компаніями про пошук кадрів для ЗСУ.

Також нагадаємо, що народний депутат і заступник голови оборонного комітету Верховної Ради Єгор Чернєв заявив, що система рекрутингу замість призовної служби буде у мирний час.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version