Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Підозра 5-ом чиновникам ДСУ, але ж загибель керівництва МВС – не теракт?!

П’ятьом чиновникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій оголосили підозру у справі про авіакатастрофу у Броварах 18 січня, внаслідок якої загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомляє Державне бюро розслідувань, підозру оголосили:

    • начальнику Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування ДСНС України;
    • в. о. командира частини;
    • заступнику командира з льотної підготовки;
    • командиру авіаційної ескадрильї;
    • начальнику служби безпеки польотів Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України з міста Ніжин Чернігівської області.

Слідство встановило, що чиновники порушили правила безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту, і це призвело до загибелі людей.

Слідчі ДБР також відновили по хвилинах день аварії, у тому числі розшифрували «чорні скриньки».

Нагадаємо, 18 січня цього року у Броварах під Києвом розбився гелікоптер Державної служби з надзвичайних ситуацій. Він впав біля дитячого садка і житлового багатоповерхового будинку.

У катастрофі загинули 14 осіб, у тому числі й усі пасажири гелікоптера – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович, троє пілотів від ДСНС і троє осіб з числа помічників та охорони міністра.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності