Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Після гучних звинувачень “Львівська табачка” очолила рейтинг найбільших платників податків України

За даними, які оприлюднила ДФС, Винниківська тютюнова фабрика (т. зв. “Львівська табачка”) з початку року сплатила до бюджету України понад 2 мільярди гривень та згідно зі звітом за третій квартал 2019 року зайняла 4 місце у загальному рейтингу найбільших платників податків України, хоча ще літом ц.р. фабрику звинувачували у тому, що за останні три роки вона не закупила жодної акцизної марки та звинувачувалася у причетності до міжнародної тютюнової контрабанди…shef

За 3-й квартал 2019 року Винниківська тютюнова фабрика перерахувала до державного бюджету податків та зборів на суму 1 мільярд гривень. При цьому, відповідно до даних фіскального відомства, приріст сплачених вітчизняним виробником податків у порівнянні з 3 кварталом 2018 склав 23%.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИЗа три роки роботи “Львівська табачка” не придбала жодної акцизки

Згідно з підрахунком компанії, кошти, сплачені Винниківською тютюновою фабрикою до бюджету з початку року, можуть забезпечити виплату 67 210 середніх пенсій чи будівництво більше ніж 100 сільських шкіл.

«Наше підприємство – одне із найстаріших та найкращих вітчизняних виробництв Заходу України. Фабрика була заснована ще 1778 року і плідно працює й сьогодні, забезпечуючи понад 470  робочими місцями. Нам приємно, що ДФС відмітила нашу прозорість та сумлінну працю як одного з найбільших платників податків країни.  Тим більше я здивований, що на зустріч Президента із тютюновими компаніями були запрошені лише корпорації-монополісти. Сподіваюсь, що для нашої держави важливе значення мають також і вітчизняні регіональні виробники, що інвестують у розвиток власної країни», – зазначив Григорій Козловський, акціонер та директор ТзОВ «Винниківська тютюнова фабрика».

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕВеликобританія повідомляє про спільну спецоперацію по боротьбі із тютюновою контрабандою на Львівщині

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними компанії, за роки незалежності компанія інвестувала понад 1 мільйон доларів у виробництво та сплатила понад 6 мільярдів гривень податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

Виробничі потужності компанії розташовані у м. Винники Львівської області.

Продукція Львівської тютюнової фабрики представлена торговими марками Marvel, Київ, Strong, LS, Compliment, Lifa.

Про компанію Винниківська тютюнова фабрика — підприємство тютюнової промисловості України, розташоване в м. Винники Львівської області. На 2019 рік частка компанії в тютюновому ринку України перевищує 10%. За сумою сплачених податків ВТФ посіла 27 місце з 200 найбільших підприємств України за підсумками 2018 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фабрика була заснована в 1778 році та добре знана в Україні легендарними цигарками «Львів», «Орбіта», «Верховина», «Прима», «Космос», «Фільтр». Сьогодні це сучасне підприємство, що займає 4 місце на ринку та забезпечує робочими місцями більше 470 людей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності