Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Покажіть ці кадри народам світу, а не їхнім сліпим-глухим лідерам

Кому із загиблих жертв московитської агресії у майже цілком знищеному українському Маріуполі “повезло”, того похоронили не в братській могилі, а окремій, можливо навіть ідентифікованим, прямо біля власного багатоквартирного будинку чи обабіч проїжджої частини дороги… Бо це є війна, коли велетенська ненажердива спрагла крові Росія напала на маленьку сусідню безневинну Україну, а ті хто раніше забрав у неї її шанс на порятунок – ядерну зброю, обіцяючи за це свій захист їй, сьогодні перелякано шукають привід, щоб тільки цього не робити…

Якщо св. Миколай частково вберіг сьогодні Миколаїв, то Маріуполь навряд так скаже про себе:

Про братські могили дітей і дорослих, яких в майбутньому навряд вдасться ідентифікувати їх родичам ми писали раніше і показували цей жах тут:

А ось, як виглядають поховання московитів на Українській землі, останки яких Кремль боїться забирати назад до Росії, щоб їхня орда не знала справжніх цифр їхніх втрат у цій “військовій операції” Путіна:

… соняхами в Україні

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності