Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Повторно ЗАОЧНО АРЕШТУВАТИ екс-голову ПриватБанку Дубілета могли тільки в Україні

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід екс-голові правління «ПриватБанку» Олександру Дубілету. Його  заарештували заочно, йдеться у повідомленні Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Відповідне рішення суддя ВАКС ухвалив за клопотанням детектива НАБУ, погодженого прокурором САП.

Раніше, 21 липня ц.р., апеляційна палата ВАКСу скасувала заочний арешт колишнього голови правління АТ «ПриватБанк» Олександра Дубілета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомляють у САП, під час слідства було встановлено, що у грудні 2016 року, за день до визнання «ПриватБанку» неплатоспроможним, тодішній голова правління разом з іншими особами на підставі неправдивих документів виплатив кошти банку (понад 136,89 млн грн) на користь пов’язаної з банком страхової компанії Інгосстрах.

Нагадаємо, Олександра Дубілета та ще двох колишніх високопосадовців «ПриватБанку» підозрюють у розтраті й масштабних зловживаннях.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності