Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Продовжено санкції ЄС проти РФ, хоча ЄС їх і не дотримується

Європейський союз затвердив продовження економічних санкцій проти Росії. Обмеження застосовуються за незаконну анексію Криму.

«Затверджено продовження відстрочення економічних санкцій ЄС проти Росії на 6 місяців по Україні та Криму», – йдеться у повідомленні із Брюсселя.

Обмеження були запроваджені у 2014 році через дестабілізуючі дії Росії проти України і спрямовані на фінансовий, енергетичний і оборонний сектори РФ, а також на сферу товарів подвійного призначення. Відтоді ЄС кожні пів року продовжує санкції через відсутність прогресу з боку Кремля у виконанні Мінських угод.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, наприкінці червня, посли ЄС погодили продовження економічних санкції проти Росії за умисну дестабілізацію України.

Також лідери країн ЄС на саміті продовжили ще на півроку економічні санкції проти Росії, запроваджені за незаконну анексію Криму і тимчасову окупацію ОРДЛО.

Європарламент може ухвалити нову резолюцію, де прописані нові санкції проти РФ, в разі, якщо вона не припинить ескалацію на сході України. Документ передбачає відключення Росії від системи SWIFT і зупинку проекту «Північний потік-2».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності