Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Прогнозовано Демченка замінили в РНБО Будановим, але наступна “ротація” буде ще цікавішою…

Руслана Демченка зняли з посади голови комітету з питань розвідки при президентові України.

Місце Демченка займе начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Також співрозмовники видання розповіли, що Демченко був звільнений з посади першого заступника секретаря РНБО «суто з особистих причин», і призначати його на інші посади не планують.

Нагадаємо, 25 липня президент України Володимир Зеленський звільнив Демченка з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

Зазначимо, що Демченко відносився в на Банковій до динозаврів, адже прийшов працювати туди ще в Адміністрацію президента 23.вересня 2014 року звідки плавно “перетік в Офіс президента, а відтіля й в РНБО… Отож, “безсмертних” не буває, хіба тільки у фільмі “Горець” у старому акторському складі )))

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО-скрін: як бачимо, підпис тут зовсім не Дункана МакЛауда

Також ми писали, що президент Зеленський звільнив надзвичайних та повноважних послів України одразу в п’яти країнах (Грузії, Словаччині, Португалії, Ірані та Лівані).

Щодо РНБО, то там повідомили про запуск нового модуля інформаційно-аналітичної системи «СОТА» для відстеження поставок західних озброєнь – аби виключити будь-які спекуляції з цієї теми.

В цей же час, як інформує джерело “ЗЛ” з Печерських пагорбів, наступна “ротація” в РНБО може стати набагато цікавішою, щоб добратися до тури, коня чи офіцерів, спершу треба прибрати перед ними пішаків…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності