Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Прокотило із Президентом, чому б не спробувати із колишнім покровителем?

На тижні, що минає, просвободівська* Івано-Франківська міська рада прийняла рішення передати на баланс комунальному підприємству обласної ради «Будінвест» незавершений об’єкт будівництва – навчально-виховний комплекс ЗОШ №6 в мікрорайоні Опришівці. Вартість майна оцінили у 5 537 368 гривень.

«Завдяки депутату обласної ради Володимиру Яцишину (ВО “Свобода”) і також позиції обласної ради є погодження з тим, що обласна рада готова виділяти кошти через КП облради «Будінвест» на добудову школи-садка у мікрорайоні Опришівці», – сказав на сесії міський голова Івано-Франківська свободівець Руслан Марцінків.

Рішення одноголосно підтримали всі присутні на сесії 35 депутатів.

Однак голову обласної ради заступника голови партії ВО “Свобода” з питань ідеології Олександра Сича таке рішення обурило

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Повна маячня!!! Вперше чую!!! Як так можна дурити громаду, та ще й ухвалювати рішення міської ради!!! Відповідально заявляю – ніхто й ніколи ні зі мною, ні з кимось іншим з керівного складу обласної ради на цю тему не спілкувався!» – написав Сич у фейсбуці.

До свого допису Сич додав скріни з групи «Життя Опришівців» у фейсбуці, де пишуть, що обласна рада має виділити на добудову школи 100 млн грн!!! А депутат міської ради свободівець Олег Загурський пише, начебто є домовленості з Олександром Сичем про виділення 10 млн грн на початок будівництва.

Згодом, у коментарях під дописом Сича, Руслан Марцінків вибачився і повідомив, що вже наклав вето на рішення міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Я наклав вето, і місто 10 млн виділить з міського бюджету! Просимо вибачення за непорозуміння у цій ситуації з деякими депутатами обласної ради без відома голови!» – написав Марцінків.

Нагадаємо, що нещодавно, завдяки невігластву виконавчої влади, Руслан Марцінків доволі вправно скинув на президентську програму “Велике будівництво” завершення протермінованого зведення моста через річку Бистриця Солотвинська до мікрорайону Пасічна, на який уже потрачено майже втричі більше коштів, якбуло закладено на початку, хоча зараз міст зведено ледь наполовину. А ще доведеться будувати авторозв’язку…

Тож виглядає, що міський голова, який не маючи собі опозиції у міській раді, вкрай знахабнівши від безкарності, підставивши зі своїм мостом Президента, тепер намагався підставити не просто свого однопартійця Олександра Сича, а людину яка впродовж більше десяти років складала Марцінківу політичну протекцію у політичних громадських організаціях і партіях, та, з рештою, підштовхнула його балотуватися на міського голову.  Що ж, як казали римляни: esse natura humanum – така вже людська природа...

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності