Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Проросійська Індія ревнує Світ до українських проблем…

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді закликав країни G20 подолати розбіжності та напруженість щодо війни росії проти України.

Про це повідомляє британське видання The Guardian.

На відкритті зустрічі «двадцятки» у Нью-Делі Моді зазначив, що глобальне управління не вдалося, а останні кілька років світ зіткнувся з фінансовою кризою, зміною клімату, пандемією, тероризмом і війнами.

«Ми збираємось у час глибоких глобальних розбіжностей… У всіх нас є свої позиції та погляди на те, як вирішити цю напруженість. Однак, як провідні економіки світу, ми також несемо відповідальність за тих, кого немає в цій кімнаті», – сказав Моді.

Індія хотіла, щоб її головування у Великій двадцятці цього року було зосереджено на таких питаннях, як боротьба з бідністю та фінансування клімату, але війна в Україні поки що витіснила інші пункти порядку денного.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, очікувалося, що тема війни в Україні стане однією з головних на зустрічі міністрів закордонних справ країн G20, яка відбудеться 1-2 березня у Нью-Делі.

російські чиновники, які були присутні на зустрічі фінансових лідерів G20 в індійському Бангалорі, є співучасниками звірств під час вторгнення росії в Україну і винні в збитках, які війна завдала світовій економіці. Про це заявила міністр фінансів США Джанет Єллен.

Індія виступає проти того, щоб G20 обговорювала додаткові санкції щодо росії.

Нагадаємо, що Індія є партнером росії у військово-промисловій сфері та одним із експортерів російської газонафтової промисловості, в цей же час в Україні продовжують навчатися (тепер дистанційно) тисячі студентів-індусів…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності