Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Прикарпатські чоловіки теж скаржаться на… домашнє насильство, – Марков

В Івано-Франківській області чоловіки скаржаться на домашнє насильство. Від початку 2021 року налічується 76 звернень від чоловіків !?

За сім місяців поліція відреагувала на 1139 повідомлень, пов’язаних із домашнім насильством. 455 фактів отримали підтвердження.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Відносно 315 правопорушників працівники мобільних груп склали адміністративні матеріали за статтею 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

За цей період від домашнього насильства в Івано-Франківську постраждали 399 – жінок, 76-чоловіків та 22 – дітей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З метою негайного припинення фактів насильства та недопущення його в майбутньому працівники поліції винесли понад 350 термінових заборонних приписів стосовно кривдників та розпочали 9 кримінальних проваджень.

Поліція Івано-Франківщини нагадує громадянам, що мовчати про домашнє насильство не потрібно. Якщо ви стали жертвою домашнього насильства або вам відома інформація про особу, відносно якої вчиняється насильство, не зволікайте, а інформуйте поліцію за номером 102“, – йдеться у повідомленні.

Як розповідає голова “Культурно-освітнього товариства інвалідів «Українська молодіжна група», що ось уже кілька років як відкрило і власними силами утримує притулок для людей, які зазнали домашнього насильства, Андрій Марков, до їхнього притулку в Івано-Франківську, дійсно, не рідко звертаються й чоловіки, які як і жінки часто стають жертвами домашнього насильства, переважно це літні люди з неблагополучних сімей, де їхні уже дорослі діти-алкоголіки та наркомани б’ють та принижують їх, не рідко змушуючи до злидарства чи на віть трудового рабства…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності