Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Путін не допоміг, тому кримнашисти і Поклонська просять Ілона Маска допомогти з водою в Криму

Депутатка Держдуми, колишня “прокурорка” окупованого Росією Криму і екс-коханка голови окупаційної адміністрації Криму Аксьонова (“Гобліна”) Наталія Поклонська опублікувала у  Facebook заклик до засновника американської компанії SpaceX Ілона Маска переїхати до Криму, який страждає від посухи “так само, як і планета Марс”.

Илон Маск сообщил, что хочет переехать жить из Калифорнии в Техас.

Хочу предложить господину Маску лучший вариант —…

Опубліковано Натал'єю Поклонською Понеділок, 7 грудня 2020 р.

“Хочу запропонувати пану Маску кращий варіант – переїхати до нас у Крим. У нас велика кількість космічних об’єктів, а практично цілковита відсутність прісної води така, як на планеті Марс, куди, я чула, Ілон планує скерувати експедицію”, – написала Поклонська, коментуючи інформацію про переїзд у Техас.

Вона звинуватила Україну в тому, що на півострові брак прісної води, і запросила Маска “показати на ділі”, чи може він “розв’язати земні, а не міжгалактичні завдання” Цим вона продемонструвала свої глибокі пізнання в астрономії, будучи впевненою, що Марс знаходиться в іншій галактиці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

По 4 л води для пиття і санвузлів,18 л для душу, – “русский рай” в Криму

 

В той же час населені пункти Криму переводять на режимне водопостачання по 15 хвилин: tu: з 6 до 6-15 ранку і з 11 до 11-15 дня. Дані заходи вводяться в зв’язку з пересиханням підземних свердловин. У Бахчисарайському районі обмеження вводяться в 5 населених пунктах, найбільш критично справи йдуть в селі Скалисте.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водопостачання за графіком також вводиться в 11 селах Алуштинського регіону, в 6 населених пунктах Білогірського району, в одному населеному пункті Ленінського району і 4 населених пунктах Феодосійського регіону.

В Криму братимуть воду з каналізації, а питну воду з свердловин забиратимуть у населення

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності