Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

?!:Результити (провал) контрнаступу не впливатимуть на допомогу США, – Білий дім

Підсумки контрнаступу ЗСУ не повинні впливати на рівень чи кількість підтримки Сполученими Штатами. Пакет допомоги Україні можуть схвалити вже найближчим часом.

Про це сказав офіційний представник Держдепартаменту США Денієл Сайзек.

«Що ми знаємо зараз? Президент Байден направив Конгресу США запит на 61 мільярд додаткової військової допомоги Україні, і це питання обговорюється саме зараз у Конгресі”, – сказав він.

Двопартійна підтримка України зберігається у Конгресі США, додав він.

«Президент Байден інтенсивно працює з республіканцями та демократами у Конгресі з цього питання. І адміністрація президента Байдена очікує, що Конгрес схвалить новий пакет допомоги Україні», – додав Сайзек.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також офіційний представник Держдепартаменту США оцінив шанси, що допомогу схвалять цього року.

«Неможливо точно передбачити майбутнє, але президент Байден запитує цю допомогу зараз, саме зараз. І так, можливо, що це станеться в найближчому майбутньому», – сказав він.

Напередодні у Сенаті оголосили перше процедурне голосування щодо додаткового пакету президента Джо Байдена на суму 106 млрд доларів для допомоги Україні , Ізраїлю, країнам Індо-Тихоокеанського регіону та на гуманітарні цілі у Секторі Газа.

Вищі посадові особи адміністрації, зокрема держсекретар Ентоні Блінкен, міністр оборони Ллойд Остін та директор національної розвідки Евріл Хейнс, поінформують усіх сенаторів про ситуацію в Україні, цей брифінг буде засекреченим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, адміністрація також запросила президента України Володимира Зеленського звернутися до сенаторів за допомогою захищеного відеозапису, щоб викласти ситуацію, з якою стикається Київ.

Україна не досягла бажаних результатів під час літнього контрнаступу ЗСУ. Проте це ще не кінець, сказав президент України Володимир Зеленський.

Девід Петреус генерал-майор армії США у відставці та екс-глава ЦРУ Девід Петреус вказав, що невдалий контрнаступ ЗСУ влітку-восени пояснюється грубими помилками західних союзників України.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності