Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Рогозін змагається в дурнуватих заявах із п’яним Медведєв, – один погрожує зброєю “апокаліпсису”, інший – воює десь в Україні із НАТО

Замінник російського диктатора володимира путіна Дмитро медведєв вирішив знову видати погрози на адресу світової спільноти і нагадати, що вони борються з НАТО.

Про це медмедєв написав на своєму телеграм-каналі.

«Нагадати, що росія з очевидних всіх розумних людей причин поки не використала весь свій арсенал можливих засобів поразки. І не завдавала ударів по всіх можливих ворожих цілях, розташованих у населених пунктах. І не лише з властивої нам людської доброти. Усьому свій час», – написав медмедєв.

Також він повідомив, що росія веде війну не з Україною, а виключно з усім НАТО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Нагадати, що росія сама бореться з НАТО і західним світом. Тому будь-які паралелі з минулим невірні чи умовні. Окрім однієї: ми й поодинці вміємо знищувати потужного ворога чи ворожі спілки», – написав медмедєв.

Тижнем раніше заступник голови Ради безпеки росії медмедєв пригрозив застосуванням ядерної зброї, що вже перестав робити путін.

Секретар РНБО Олексій Данилов написав пост, у якому прописав спеціально для медмедєва методичку його дій на найближчий час.

Від медмедєва намагається не відставати колишній глава «Роскосмосу» Дмитро Рогозін, який загрожує якоюсь загадковою зброєю.

Після втечі із Херсону на російських болотах тільки починається виття і до нього приєднався колишній голова «Роскосмосу» Дмитро Рогозін. Він заявив про готовність російських терористів застосувати якусь експериментальну зброю на фронті проти України. Про це розповідають російські пропагандистські ЗМІ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Я шість із половиною років працював в уряді російської федерації і глибоко в курсі тих самих нових розробок. Частина з них із різних причин просто не пішла в серію. Ці колективи існують, і для них ми зараз даємо можливість застосувати їхні кошти», – сказав Рогозін.

За його словами, інспекторська група «Царские волки» пропонує розробникам застосувати під час війни перспективну зброю і військові комплекси, які не потрапили під серійне виробництво. Дві третини колективів, які співпрацюють з інспекторською групою – приватні компанії, інші ж – колективи розробників зі складу «Ростех» й «Роскосомс».

Скоріше за все після таких заяв росія знову зіткнеться із шаленим тиском міжнародної спільноти, яка проти застосування будь-якої зброї масового ураження. Так було під час погроз з боку путіна та Ко про застосування ядерної зброї.

На початку листопада Інститут вивчення війни (ISW) зазначив, що після такого тиску кремль припинив свою ядерну риторику.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А взагалі на росії вже стільки наробили, що 4 жовтня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України про відмову від переговорів із російським диктатором володимиром путіним.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності