Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Розстріляв хлопців через неправильно одіті маски, – війна вакцинутих проти… вакцинутих?

Тиждень, що минає, видався цікавим не тільки справою вагнерівців, чи тим, що антивакцинатор Остап Стахів, згідно версії СБУ виявився українським Бен Ладеном на службі у Москви, але й тим, що днями трапилося в Харкові, де сталася стрілянина через… неправильне носіння масок.

Так у середу, 17 листопада, близько 23 години у вагоні поїзду метро між колишнім співробітником податкової поліції та групою студентів стався словесний конфлікт з приводу носіння масок.

Екс-податківець почав робити вказаним особам зауваження щодо неправильного носіння ними масок. У свою чергу, студенти почали нецензурно лаятись на адресу чоловіка.

Після виходу з вагону на платформі станції метро “Держпром” конфлікт загострився та студенти почали штовхати чоловіка.
Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Колишній поліціянт дістав пістолет та здійснив декілька пострілів вгору та у ногу одного зі студентів. Колишній співробітник податкової поліції ГУ ДПС в Харківській області пояснив свої дії необхідною самообороною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Досудове розслідування здійснює поліція.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 тис. до 34 тис. грн) або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

У соцмережах подію вже коментують, що це війна вакцинованих проти невакцинованих, яку давно розпалюють у суспільстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А інші, методом дедукції, пишуть, що навпаки: раз колишній співробітник податкової поліції так ревно вболівав за правильне носіння масок, значить він безсумнівно є вакцинованим, а раз так, то чого він боявся – за себе чи, як альтруїст та філантроп, за оточуючих? Тільки раз хлопці їхали з ним в одному потязі, їх же провіряли на наявність сертифікату вакцинації і, мабуть, такі у них таки були? А отже, пишуть, в коментарях, це вже війна вакцинутих проти вакцинутих…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності