Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Ще одна кривава трагедія в Росії… кажуть, що “п’яна”

Не минуло й тижня після теракту, влаштованого божевільним фанатиком в гімназії Казані, де загинуло 11 осіб, як тепер у Єкатеринбурзі чоловік з ножем напав на людей у парку біля залізничного вокзалу. Повідомляється про трьох жертв інциденту.
Про це повідомляють російські ЗМІ.
У поліції підтвердили інформацію про наявність постраждалих. Повідомляють про трьох загиблих.
Спершу повідомлялося, що нападника ліквідували силовики, але пізніше уточнили, що він живий.

Інформоване джерело російського «Інтерфаксу» повідомило, що чоловік мовляв напав на своїх приятелів через сварку після того, як в компанії закінчився алкоголь.
Начальник пресслужби обласної поліції повідомив, що нападника поранили під час затримання після його спроби напасти на представників МВС РФ. Вони були змушені застосувати табельну зброю. Нападника ушпиталили до лікарні.
«Коли прибули на місце події співробітники поліції спробували затримати підозрюваного, чоловік, озброєний ножем, намагався напасти на представників МВС. В результаті правоохоронці змушені були застосувати табельну зброю. Попереджувальний постріл у повітря запал озброєного громадянина не остудив, після чого був здійснений ще один постріл в напрямку агресивного чоловіка. В результаті нападник був поранений і його госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги», – розповів він.

Як повідомили в прес-службі Центрального військового округу, військовослужбовці гарнізонного наряду, які здійснюють патрулювання в районі Залізничного вокзалу, надали допомогу співробітникам поліції в затриманні озброєного громадянина. Один з військовослужбовців викликав наряд поліції і заблокував вхід перехожих в парк, двоє інших спільно з співробітниками правоохоронних органів взяли участь в затриманні підозрюваного, відзначили в прес-службі.

Відомо, що жертвами нападника стали троє чоловіків, які усі загинули. Про інших жертв поки не повідомляється.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нагадаємо, у вівторок, 11 травня, у столиці республіки Татарстан – у Казані в школі № 175 сталася стрілянина, у якій загинуло щонайменше дев’ять учнів та дві вчительки. Стрільцем виявився 19-річний Ільназ Галявієв, який закінчив школу чотири роки тому. Хлопця затримали правоохоронці. Його мотиви невідомі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності