Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Скільки коштує втекти від мобілізації за кордон, і як це відбувається (відео-зізнання)

28-річного українця, який намагався виїхати з України за підробленим документом, затримали опівночі 14 квітня.

В Держприкордонслужбі зазначають, що під час перевірки документів чоловік надав прикордонникам довідку військово-лікарської комісії, яка нібито видана Чернівецьким РТЦК та СП.

Проте, в ході детальної перевірки та бесіди з пред’явником, прикордонники з’ясували, що надану довідку йому виготовив знайомий з міста Одеси за 210 тисяч гривень.

Відтак прикордонники направили до правоохоронців повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.4 ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 336 ККУ “Ухиляння від призову за мобілізацією”.

Але це ще не все, в мережі днями з’явилося відео-зізнання прикордоника, який проходив службу на митному переході КПП “Лужанка “, де той розповідає , хто і як переправляє осіб за підробленими довідками через кордон у військовий час . “Тепер собі уявіть скільки заробляють прикордоники , скільки хабарів було надано грмадянами , які хочуть покинути Україну щоб уникнути мобілізації, сховатись від правосуддя особами , які вчинили тяжкі злочини , скільки мільйонів доларів вивезли за межі України . Хто кришує прикордонні переходи, де СБУ, ДБР, розвідка ??? . Доки хлопці життя кладуть в бортьбі за Україну, а хтось валізами кошти збирає для себе та свого керівництва”, – написано в коментарі до цього відео:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності