Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Що спільного між маршалом Жуковим і унітазом, знають у Одесі (фото)

На днях віддані фанати совка і червоного терору святкували день народження чотириразового героя СРСР і маршала СРСР Георгія Жукова.

Зазначимо, що після ІІ-Світової Й. Сталін зіслав маршала керувати військовим округом до Одеси, де той намагався з допомогою жорсткого терору боротися зі злочинним світом “міста біля моря”…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

І ось, мабуть, на знак свого вшанування маршала, дотепні одесити на постамент демонтованого у зв’язку із декомунізацією пам’ятника герою СРСР встановили унітаз.

Точніше, пам’ятник з постаменту вкрали, ще в серпні 2017 року. Тоді одеські активісти зняли бюст з постаменту і підвісили його над Деволановской спуском. Потім пам’ятник розбили.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Правда, залишається не зрозумілим, чому унітаз на місці пам’ятника залишили у поліетилені?..

9 травня 2020 року в столиці Чехії, Празі, невідомі встановили унітаз на двометровий з пінопласту постамент, демонтованого місяцем раніше пам’ятника радянському маршалу Івану Конєву.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності