Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Що знали брати загиблого мера Кривого Рогу? – ще одного знайшли повішеним…

У Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) знайдено повішеним у його квартирі двоюрідного брата загиблого мера Костянтина Павлова, за попередніми даними, він мав важке захворювання.

“Близько 14.00 цивільна дружина знайшла його повішеним у квартирі. Для встановлення причини смерті тіло буде направлено на експертизу”, – повідомили в прес-службі поліції Дніпропетровської області.

Джерело в правоохоронних органах повідомило агентству “Інтерфакс-Україна”, що двоюрідний брат загиблого мера Кривого Рогу мав важке захворювання.

Інформації щодо передсмертної записки правоохоронці не мають, для з’ясування обставин смерті буде відкрито кримінальне провадження за ст.115 КК (умисне вбивство).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Як повідомлялося, мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку 15 серпня. Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Слідство розглядає три основні версії події: вбивство, самогубство, а також необережне поводження зі зброєю. Не виключається і версія доведення до самогубства. Зазначається, що на тілі загиблого було виявлено одне поранення з карабіна “Сайга”. Вилучену на місці події зброю направлено на комплексну експертизу.

Позачергові вибори мера Кривого Рогу, найімовірніше, відбудуться 27 березня 2022 року, прогнозує заступник голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук.

У жовтні від отруєння алкоголем помер рідний брат Костянтина Павлова Андрій. Йому було 46 років. За даними правоохоронців, загиблий уранці зателефонував знайомому та попросив привезти води, а коли той приїхав, то Павлов уже був мертвий.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності