Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Щоб відволікти Захід від допомоги Україні, – Боррель закликає ЄС ввести кораблі не в Чорне море, а в Тайванську протоку…

Тайвань продажному зрадливому португальцеві ближчий європейської України. Тому європейські країни повинні направити до Тайванської протоки свої Військово-морські сили, аби забезпечити судноплавство у цьому районі.

Про це заявив глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель.

Він зазначив, що позиція Євросоюзу щодо Тайваню проста та послідовна. Дипломат заявив, що для ЄС існує єдиний Китай, але не за будь-яких умов, і точно не через застосування сили.

Боррель зазначив, що для Європи важливий Тайвань, тому необхідно забезпечити мир у цьому регіоні.

“Європа повинна бути присутня в цьому питанні, яке хвилює нас економічно, комерційно та технологічно. Ось чому я закликаю європейські Військово-морські сили патрулювати Тайванську протоку, щоб продемонструвати відданість Європи свободі судноплавства в цьому надзвичайно важливому районі. Водночас ми маємо бути пильними щодо провокацій і зайвих ставок”, – заявив лукавий глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель.

Раніше ми писали, що Збройні сили Китаю мають намір продемонструвати можливості своєї армії на тлі ситуації навколо Тайваню. Пекін планує провести п’ять військових навчань у різних регіонах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що есмінець із керованими ракетами USS Milius ВМС Сполучених Штатів у неділю, 16 квітня, пройшов через Тайванську протоку в рамках операції з підтримки свободи судноплавства.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності