Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Шмигаль теж погоджував призначення в.о. міністра енергетики за інтуїцією та… гороскопом?

Виконуюча обов’язки міністра енергетики Ольга Буславець впевнена, що приймати правильні рішення їй допомагає розвинена інтуїція — адже за гороскопом вона – “риба”.

Про це вона заявила в інтерв’ю Економічній правді.

 

Журналісти попросили Буславець розставити по пріоритетності з першого по третє місце кандидатів у вугільні «зами» – Віталія Довгаля, Сергія Дяченка та Володимира Бабченка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
В.о. міністра енергетики відповіла, що не хоче розставляти нікого за пріоритетністю, адже у кожного є свої позитивні і негативні риси. Водночас вона зазначила, що з кожним із них познайомилася під час співбесід.

«Скажу вам чесно, що іноді на цих співбесідах я прислухаюся до своєї інтуїції, тому що дуже добре відчуваю людей. Я народжена під знаком риб, це дуже інтуїтивні люди, мене ця інтуїція дуже часто рятувала і оберігала, тому дякую Богові, що вона у мене є», – заявила Буславець.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Також Буславець розповіла, що поки ще не працювала ні з ким з них настільки щільно, щоб «дати їм оцінку або пріоритезацію з точки зору професійних якостей».

А в цей час пересічні українці пишуть у соцмережах, що прем’єр міністр України Денис Шмигаль, мабуть, теж послуговувася власною інтуїцією та гороскопом, коли погоджував призначення Буславець на посаду в.о. міністра енергетики України, а також пишуть, чи не варто їм обом залишити роботу у Кабміні та спробувати себе в українській версії “Битви екстрасенсів”?

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності