Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Спершу Газманов довів Ізраїлю, що є ідіот, тепер – США…

У США побили сина Олега Газманова Родіона: Газманов придбав синові кав’ярню в Чикаго, і він не придумав для закладу назву оригінальнішої, ніж СРСР. На відкритті він увімкнув гімн Росії і через деякий час його успішно побили українські та американські хлопці.

Олег Газманов виховав із сина такого ж путініста, як і він сам. Старший син російського співака Родіон, який також є виконавцем, підтримав рішення кремля вторгнутися до незалежної України.

Днями з’явилася інформація, що 41-річного чоловіка, який виступає за вбивства українців, під час відкриття власного кафе в Чикаго “СРСР” увімкнув на всю вулицю гімн Росії і це дуже не сподобалося місцевим. Повідомлялося, що у кафе розбили скло та побили самого Родіона Газманова.

Пізніше чоловік назвав це повідомлення фейком. Він опублікував відеозвернення до своїх передплатників в Інстаграмі, записане на тлі кремля.

“Ніхто мене не різав, не бив і не стріляв. А в ситуації, що склалася, людині з фінансовою освітою навряд чи спаде на думку відкривати стартап у Штатах”, – написав засоромлений як і його батько Родіон Газманов.

Нагадаємо, що Олег Газманов, заявивши себе євреєм і претендуючи на громадянство Ізраїлю, написав в анкеті у графі про віросповідання “рускій православний”, звісно, що отримав відмову у громадянстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності