Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

США, Польща і ФРН вирішили полякати рф спільними військовими навчаннями

У відповідь на загрозу на східному фланзі НАТО США, Німеччина і Польща ведуть переговори щодо проведення спільних військових навчань у Польщі.

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що військові маневри в країні, яка межує з Україною, були б «дуже чітким» сигналом союзникам НАТО, а також очільнику рф путіну, пише Deutsche Welle.

Глава Міноборони Німеччини не повідомив деталей, зазначивши лише, що наразі розглядається можливість спільних навчань.

«Північноатлантичний альянс сьогодні набагато сильніший і згуртованіший, ніж до 24 лютого минуло року. Для країн Східної Європи, як-от Польща, країни Балтії, Словаччина та інші, важливо бачити, що Німеччина як найважливіший європейський член Альянсу і США як трансатлантичний партнер виконують свої оборонні зобов’язання», – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що Захід вже продемонстрував росії усю свою хоробрість, відмовившись закрити небо над Україною та у ситуації із російськими ракетами по Польщі та Румунії було гидко смішно і сороромно. Але краще, нехай вже буде так, а ніж знову пусті балачки про свою схвильованість віднсоно нового ракетного удару по Україні…

Але кажуть, що стару повію мастурбацією не злякаєш, навіть якщо онаністів троє…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності