Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Теракт під посольством рф в Кабулі, – кремль не захотів міняти нафту на мак?..

Внаслідок вибуху біля російського посольства в Кабулі загинули або постраждали від 15 до 20 людей.

У тому числі, могли загинути 2 російські дипломати, повідомляють місцеві ЗМІ.

Терорист-смертник підірвав себе у той момент, коли російський дипломат вийшов назвати імена претендентів на отримання візи.

Як повідомляє мзс рф:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«5 вересня о 10:50 за кабульським часом у безпосередній близькості від входу до консульського відділу посольства росії в Кабулі невідомий бойовик привів у дію вибуховий пристрій. Внаслідок нападу загинули двоє співробітників дипмісії, серед афганських громадян теж є постраждалі. Посольство перебуває у тісному контакті зі службами безпеки Афганістану, які проводять розслідування», – йдеться у повідомленні.

Є інформація, що росіяни, які постраждали, — дипломат і охоронець.

ЗМІ також повідомляють, що на момент вибуху на вулицю вийшов російський дипломат, щоб назвати імена претендентів на отримання візи. За попередніми даними, загинули або постраждали від вибуху 15–20 людей, щонайменше 10 людей загинули, ще вісім госпіталізовано.

Як повідомлялося, у понеділок, 5 вересня, терорист-смертник підірвав вибухівку біля входу до посольства росії у Кабулі.

Афганська поліція заявила, що злочинця встановлено та його застрелили озброєні охоронці посольства, коли той наближався до воріт.

Ця новина прийшла на тлі повномасштабної агресії рф проти України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності