Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Торгували призначеннями… у Кабміні та ОП, – спільне викриття СБУ та ДБР

Контррозвідники Служби безпеки спільно з Державним бюро розслідувань викрили злочинне угруповання, яке спеціалізувалось на шахрайських діях під час працевлаштування на керівні посади, зокрема у Офіс президента та Кабінет міністрів України.

Про це повідомила нещодавно пресслужба СБУ, але новина на фоні інших останніх подій у цьому силовому відомстві, має всі шанси залишитися не поміченою громадськістю.

«Оперативники встановили, що у Києві діє злочинне угруповання, до складу якого входить колишній помічник одного з народних депутатів України. Він для дискредитації органів влади за грошову винагороду у розмірі 200 тисяч доларів США запропонував «вирішити» питання щодо призначення кандидата на посаду директора Департаменту з питань юстиції та правоохоронної діяльності Офісу президента України. 18 січня 2021 року правоохоронці шляхом проведення скоординованих заходів затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання першої частини неправомірної вигоди у сумі 100 тисяч доларів США», – повідомили в СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними відомства, наразі слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Про особу затриманого не повідомляють.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності