Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Трампу Нобелівську премію Миру, а Боррель раптово став мілітаристом…

Представниця Республіканської партії Клаудія Тенні висунула колишнього президента Штатів Дональда Трампа на Нобелівську премію миру

Про це заявила Тенні, цитує Fox News.

«Дональд Трамп зіграв важливу роль у сприянні укладенню перших нових мирних угод на Близькому Сході за майже 30 років».

«Десятиліттями бюрократи, «професіонали» зовнішньої політики та міжнародні організації наполягали на тому, що додаткові мирні угоди на Близькому Сході неможливі без вирішення ізраїльсько-палестинського конфлікту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Президент Трамп довів, що це не так».

«Для мене велика честь висунути кандидатуру колишнього президента Дональда Трампа, і я прагну, щоб він отримав визнання, на яке він заслуговує».

Ідеться про Ізраїльсько-еміратський мирний договір, або Угоду Авраама.

У 2020 році Ізраїль та Об’єднані Арабські Емірати домовилися про «нормалізацію відносин між країнами».

Fox News зазначає, що Трамп кілька разів був номінований на премію за мирну Угоду Авраама, але за час свого президентства так і не отримав нагороду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що Дональду Трампу доведеться витратити на врегулювання двох судових позовів майже всю наявну готівку. Кандидат у президенти США ризикує втратити 15% своїх статків.

Також нагадаємо, що екс-президент США Дональд Трамп категорично не згоден з імміграційною угодою, що обговорюється в Конгресі, називаючи південний кордон США «відкритою раною» і «найгіршою в історії».

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що вважає експрезидента США Дональда Трампа єдиним «сильним лідером», який здатен зупинити війну росії проти України.

А верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики Жозеп Боррель, якого намагається усунути від справ Урсула фон дер Ляєн іїї партія, раптово став мілітаристом та закликав членів Євросоюзу виправити роки «недбалості та недофінансування» військової мобільності в Європі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності