Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Три дні після призову, – черговий суїцид в ЗСУ

На території військової частини 4114 Національної гвардії України у Львові з вікна четвертого поверху викинувся солдат строкової служби.

За даними видання, 18-річний хлопець з Первомайського, що на Харківщині і який проходив службу у Львові, серед білого дня викинувся з вікна туалету четвертого поверху приміщення казарми.

На місце викликали медиків, ті намагалися реанімувати постраждалого,проте безрезультатно. Від отриманих травм хлопець помер.

При поверхневому огляді тіла загиблого на лівій руці біля великого пальця виявили напис “кремуйте”, ознак насильницької смерті не виявлено.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Труп хлопця було направлено до Львівського обласного бюро судово-медичної експертизи.

Слідчим Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області зареєстрували кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (самогубство).

Відомо, що 18-річний житель міста Первомайський був призваний на строкову військову службу в останніх днях жовтня. Він прослужив три дні.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності