Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

У Чернівцях люди спитали Зеленського про кошти на COVID-19. Відео, яке ОП не опублікує

Наприкінці минулого тижня президент Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом Чернівці. Офіс Президента красиво висвітлив візит Гаранта до столиці Буковини, зокрема зустріч і виступ у легендарному Чернівецькому національному університеті, але багато чого цікавого і актуально важливого залишилося поза кадром медійників ОП (див. відео-2 нижче).

«Освічені, розумні талановиті громадяни – це опора для існування України, для існування будь-якої держави. Без цього вона не може бути ні сильною, ні успішною, ні державою», – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час урочистого засідання вченої ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та привітав співробітників студентів та випускників з 145-річчям від дня заснування ВУЗу.

А ось якими словами вітали Президента пересічні чернівчани, яким повезло його зустріти на вулиці, можна хіба побачити у соцмережах, відкіля це відео послідовно видаляють. А дарма, бо наболіло і актуально, чи знає Президент куди йдуть гроші з Коронавірусного фонду?

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності