Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Франківських фонтанах купаються безхатьки, та очільниці УОЗ не до них

Неймовірна спека тримає в руках усю Україну, а в Івано-Франківську, який омивається відразу аж трьома річками безхатьки, на відміну від звичайних пересічних мешканців цього обласного центру, вирішили боротися із спекою у міських фонтанах, де вони примудряються  навіть прати свій одяг. І це явище не є поодиноким та новим для міста.37143009_1043210275859215_5104968436916682752_n

Про це повідомляє у соцмережах місцевий активіст Сергій Чирва і виставляє відразу фото такого явища.

Звісно, це похвально, що безхатьки дбають про власну гігієну і перуть свою білизну, але ж не робити це у міських фонтанах, де полюбляють плюхкатися діти.

“Куди дивиться міська влада, зокрема муніципальна варта та очільниця міського управління охорони здоров’я Марія Бойко, яка прийшла на цю посаду із санепідстанції. Можливо, вона шукає ще для якого б міського закладу придбати по втричі завищеній ціні УЗД-апарат?” – обурюються дописувачі соцмереж у коментарях.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності