Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

У Саакашвілі в Німеччині виявили ДЕМЕНЦІЮ і ТУБЕРКУЛЬОЗ…

Адвокат Міхаїла Саакашвілі Шалва Хачапурідзе повідомляє наступне:
З Німеччини прийшли відповіді, у Михайла встановлено деменцію та туберкульоз. Навіть Міша поки що про це не знає, вперше говорю громадськості.
Ось, як цю новину коментує екс-нардеп і опонент скандального Міхо Тарас Чорновіл:
“Усе, тепер щире співчуття. Бо, найперше, туберкульоз – це хвороба недорозвинутих пенітенціарних систем, а в сучасній, яку вибудовував сам Міхо таке є справжнім шоком. І логічно, що його мали б помилувати за станом здоров’я.
Але головне тут – це повідомлення про ДЕМЕНЦІЮ – синдром стійкого порушення когнітивних функцій внаслідок органічного ураження мозку. Тепер стає зрозумілим, чому такий умілий провідник грузинського народу за якийсь десяток років в Україні виявився цілковитим неадекватом. Тепер все ясно, адже хвороба розвивається з віком.
А ще я не дарма колись мріяв стати психологом та психіатром і трохи вивчав дисципліну. Ще в ті роки, коли Міхо особливо бузив в Україні, я спробував поставити йому діагноз – ви читали про це в моєму фейсбук, може знайду. На деменцію я в той час не вийшов, бо й симптоми ще не були такі чіткі, але я діагностував явні ознаки органічного ураження нижньої частини лобної частки головного мозку. Причиною цього можуть бути різні захворювання й травми, серед них і деменція. Тож, ваш улюблений автор щось трохи розуміє не лише у внутрішній та зовнішній політиці.
А згадайте, як шипіли всі оті численні послідовники шаленого Міхо, коли їм пробували пояснити, що вони йдуть за божевільним. Нагадати вам деякі з їхніх прізвищ: Лєщєнко, Наєм (ніби обидва братці), Заліщук, мандатра Богуцька… та ви, простіше, згадайте будь-кого із шельмувальників Порошенка, й напевно попадете в якогось із послідовників того божевільного.
Але тепер уже всі крапки над “і” поставлені, тому співчуття й моральна підтримка самому Саакашвілі та найглибша зневага тим, хто вслід за ним, який не розумів, що коїть, руйнували Україну”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності