Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Савченко “загострення “геніальності” ?

Надія Савченко написала із СІЗО звернення до Генпрокурора. У ньому вона, посилаючись на статус нардепа, вимагає дозволити їй відвідувати засідання Верховної Ради.

Фотокопію депутатського звернення опублікувала прес-служба Савченко у Facebook. У ньому сказано, що Савченко  відповідно до Конституції та законодавства повинна як народний депутат виконувати низку функцій – відвідувати засідання парламенту, проводити зустрічі з виборцями, звітувати у ЗМІ. У зв’язку з цим вона вимагає забезпечити їй «присутність на засіданнях Верховної Ради з метою здійснення голосування, подачі законопроектів, участі в діяльності Верховної Ради».

Нагадаємо, 23 березня Шевченківський райсуд Києва заарештував Савченко на два місяці без права внесення застави. Їй інкримінують вчинення злочинів за шістьма статтями КК, в тому числі в спробі насильницького повалення конституційного ладу.

Читайте:  Андерса Брейвіка несправедливо покарано 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Багато аналітиків таку заяву нардепа називають черговим проявом геніальності, при цьому беручи останнє слово у лапки, інші ж додають, що це є “загостренням “геніальності”…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності