Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

У Вашингтоні “не впевнені”, а в ООН “глибоко стурбовані” заявою путіна…

Президент США Джо Байден вважає, що російський диктатор володимир путін не завдаватиме ядерного удару, попри «призупинення» договору про скорочення стратегічних наступальних озброєнь.

Про це він сказав у коментарі каналу ABC News.

За його словами, рішення путіна про тимчасове призупинення участі росії в останньому договорі про ядерні озброєння є великою помилкою.

Він наголосив, що це не дуже відповідальний крок диктатора. Водночас Байден не думає, що путін вирішив застосовувати ядерну зброю.

«Я не впевнений, що ще він міг сказати у своїй промові, але я думаю, що це помилка, і я впевнений, що ми зможемо це виправити», — наголосив американський лідер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно російський диктатор володимир путін знову вдався до ядерних погроз. Він заявив, що рф готова відновити випробування ядерної зброї.

“Заява путіна про призупинення участі рф у Договорі про стратегічні наступальні озброєння є безвідповідальною, заявив держсекретар США Ентоні Блінкен і більше нічого…

А в Організації Об’єднаних Націй, як завжди, “глибоко стурбовані” рішенням росії призупинити участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності