Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Українська Феміда відмовила J.P. Morgan по справі ПриватБанку

Господарський суд Києва 22 лютого відмовив у розгляді позовів компаній J.P. Morgan та Pala Assets росіянина Володимира Йоріха проти ПриватБанку.

Про це повідомляєтьсяна телеграм-каналі фінансової установи.

«Господарський суд міста Києва юридичною мовою залишив без розгляду, а простою — відмовив в розгляді позовів компаній J.P. Morgan та Pala Assets (бенефіціаром останньої є громадянин країни агресора) проти ПриватБанку. Компанії приєдналися до судового процесу, ініційованого Shakoor Capital, але суд за клопотанням ПриватБанку припинив розгляд їх вимог про визнання недійсним договору про придбання акцій, укладеного у процесі націоналізації між ПриватБанком та UK SPV у грудні 2016 року», – сказано у повідомлені

Також повідомляється, що маловідомому ФОПу Дмитру Сазонову було відмовлено в розгляді його клопотання про витребування у Банку Англії документів, пов’язаних з націоналізацією ПриватБанку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Далі юристи державного ПриватБанку будуть просити задовольнити клопотання про залишення без розгляду позову UBS AG.

Нагадаємо, що рейтинг із прибутковості за версією Нацбанку за 2022 рік очолив державний ПриватБанк, який у 2022 році заробив 30,252 млрд гривень.

Пов’язані з Ігорем Коломойським підприємства намагаються за допомогою українських судів розвалити ізраїльський позов «ПриватБанку» проти бізнесмена.

Раніше Верховний Суд України підтримав правову позицію Національного банку України щодо забезпечення виконання зобов’язань «Приватбанку» за кредитами рефінансування. Також суд задовольнив позов НБУ з націоналізації «Приватбанку».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності