Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Українці пікетують зростання комуналки навіть у Коляду (фото), а далі Майдан?..

Зростання ціни на газ, його транспортування, за електроенергію та воду, запроваджені з 1 січня, змусили українців чи не у всіх областях України вийти на пікети, які переважно поки полягали тільки у перекритті людьми трас державного і міжнародного значення.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Помаранчевий Майдан у США, є вбиті, – до Вашингтона вводять нацгвардію (відео, фото)

Не відомо до яких дій люди вдадуться у майбутньому, якщо не будуть почуті їхні вимоги урядом та Президентом, але про серйозність людських намірів говорить той факт, що українці вийшли на пікет 7 січня – день, коли більшість із них звикла відпочивати та колядувати. Адже це це одне із найголовніших релігійних свят – Різдво Христове…

ФОТО: 7 січня 2021 р., люди перекрили автотрасу Київ-Харків в районі села Литвинівка Валківського району Харківської області і вимагають скасування, перегляду та зниження тарифів на газ і електроенергію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сьогодні ж, не зважаючи на локдаун, люди продовжили акції протесту з перекриванням доріг у Полтавській та інших областях України…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності