Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Українці вимагають вислати посла Ізраїлю, – Зеленський і уряд мовчать

Після опублікованої вчора у ЗМІ заяви посла Ізраїлю в Україні Джоеля Ліона у Твіттері, де він висловлював своє обурення масовими вшануваннями  в Україні Дня народження провідника і національного героя Степана Бандери (мав єврейські гени), якого посол обізвав “колаборантом нацистського режиму” все більше українців висловлюють своє обурення і вимагають реакції Президента та Уряду.

Так значна частина українців у соцмережах обурюються відсутністю будь-якої реакції  на пост посла, якого вже назвали “українофобом”, з боку МЗС України, а також президента Зеленського та уряду.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Посла Ізраїлю в Україні обурили масові святкування Дня народження “нациста” Бандери

Також люди вимагають ноти протесту від українського МЗС та вислати з України посла Ізраїлю додому, що допускається дипломатичним протоколом…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в грудні 2019 року Ізраїль просив Верховну Раду України прибрати зі списку пам’ятних дат і ювілеїв у 2020 році ті, які пов’язані із низкою членів націоналістичних організацій часів Другої світової.

Водночас у ЗМІ з’являються статті, де нагадують, що Ізраїль залишається державою, яка досі не визнала Голодомор в Україні геноцидом, попри те, що Україна щороку з усім світом вшановує жертв Голокосту.

В мережах же  дописувачі починають пригадувати про тисячі євреїв на службі у нацистів:

А одна із лідерів ВО “Свобода” відомий науковець Ірина Фаріон, відома своєю прямолінійністю, порадила послу звернутися до психіатра і покаятися перед українцями за Голодомор:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності