Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

В ближньому оточені білоруски Тіхановської упізнали невістку російського дипломата-ФСБшника

Повертаючись до теми білоруських подій, пов’язаних з виборами президента і після них, в соцмережах самі білоруси, які мають доступ до інтернету, мабуть з “діаспори”, так як на їхній батьківщині його, дротовий і мобільний, начебто відключили (і звідки ж тоді йдуть “любительські” прямі трансляції побоїщ на вулицях Мінська?), який день поспіль кепкують із інтелектуальних здібностей “найнебезпечнішої” опонентки на виборах Бацьки Лукашенка такої собі Тіхановської, яка ледь досягла 10% голосів. І то, як кажуть, тільки завдяки тому, що окрім них обох ніхто й не балотувався.

На згаданому відео Тихановська на пресконференції на більшість запитань журналістів довго думає, що відповісти, видає якісь не зрозумілі звуки і стогони, після чого переважно видає одну фразу: “не знаю“.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Після таких високоінтелектуальних здібностей білоруської кандидатки, яка зайняла почесне друге місце і заявляє, що вона б перемогла, якби не підтасовка голосів, українські дописувачі коментують, що ця пані значно перевершила Володимира Зеленського.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

"Я не знаю, что делать". Это кандидат в президенты???Это "лидеры" Белоруссии? Какая-то облезлая команда. Типа, революционеры.Тихановская-Гуайдо заварила кашу и свалила из страны. Трудно даже это комментировать. Такое картавое НЕДОРАЗУМЕНИЕ на посту Президента .

Gepostet von Galina Vogt am Dienstag, 11. August 2020

Але повертаючись до відео згаданої пресконференції Тихановської, яка увесь час виступала лобістом інтересів Росії в Білорусії, дехто з уважних знаючих дописувачів упізнав у жінці, що сиділа поруч кандидатки у президенти Білорусі “жену Цепкало, кандидата в президенты. Цепкало – бывший российский дипломат в Финляндии. “Российский дипломат” – синоним офицера КГБ. Интересно, нет ли у этой семейки родственников с известной фимилией Цапки. Однако Тихановскую использовали в “темную”скорее всего“.

У Білорусі державне видання “БЕЛТА” опублікувало відео із нібито затриманими напередодні особами, які заявляють, що приїхали з Росії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: за своїми тату затриманий в Мінську протестувальник нагадує тих “визволителів Донбасу”,

які воюють проти “українських фашистів” на боці ЛДНР.

На відео затримані чоловіки розповідають, що приїхали до Білорусі з Росії з туристичною метою. Один з них зокрема сказав, що приїхав на відпочинок у санаторій “Журавушка”.

Ще один чоловік на відео розповів, що мав судимості.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міністерство внутрішніх справ Білорусі повідомило, що під час мітингів у країні в ніч з 10 на 11 серпня затримали понад 2 тисячі осіб.

10 серпня повідомлялося, що у Білорусі затримали близько 1,5 -2 тисяч осіб, які вийшли на протести через незгоду з попередніми результатами президентських виборів.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, проти якого направлені мітинги у країні, заявляв, що серед затриманих багато “п’яних, обкурених та людей з наркотиками”.

Нагадаємо:

  • Після виборів президента 9 серпня у Білорусі протестують проти Олександра Лукашенка й на підтримку проросійської кандидатки Світлани Тихановської. Акції супроводжуються силовим відпором правоохоронців, пострілами з травматичної зброї та затриманнями, а мітингарі вже почали використовувати “коктейлі Молотова” , від якого один з них сам і загинув.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності