Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

В Данії, яка обіцяла не пускати російських вболівальників, поглумилися над Кобзарем

Попри всі запевняння Данії не пускати в країну на матчі Євро-2020 вболівальників із Росії, вони таки туди поїхали, і їх впустили, що мало свої наслідки для українців та України.

Перед матчем збірних Данії та Росії невідомі розмалювали пам’ятник українському поету Тарасу Шевченку в Копенгагені, повідомило посольство України в королівстві Данія.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

«Великий Кобзар був розфарбований у російський триколор, а на постаменті скульптури можна було побачити вже давно відомі елементи російської пропаганди», – йдеться в повідомленні.

Дипломатичне представництво засудило цей вчинок, розцінивши його як провокацію.

«Цей ганебний випадок в черговий раз демонструє цивілізованому світу, що російська агресія проти України реальна. Жодної «громадянської» війни в Україні немає, а є лише злочинні дії Кремля, які переслідують все святе для кожного українця у будь-якому куточку світу», – зазначили в посольстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відомство закликало правоохоронні органи Данії почати розслідування і притягнути винних до відповідальності.

Збірна Данії перемогла у матчі проти Росії з рахунком 4:1.

Відтак російська команда завершила свою участь у Євро-2020.

Щодо Данії та москалів, то найкраще це ще колись описав у своїй поемі “Гамлет – принц москальський” Лесь Подерв’янський:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності